Κοινωνία

23 Μαΐου 2024 22:18

Σαλαμίνα: Καταδίωξη και “γκάζια” με κλεμμένο πολυτελές τζιπ

Πού εντόπισαν οι αστυνομικοί τον νεαρό μετά από την ανάπτυξη ταχύτητας και την αποχώρηση από το σημείο ελέγχου. Πού και πότε είχε κλαπεί το όχημα και πώς βρέθηκε στα χέρια του.

Σαλαμίνα: Καταδίωξη και “γκάζια” με κλεμμένο πολυτελές τζιπ
-

Στη σύλληψη οδηγήθηκε από την Αστυνομία ένα2 21χρονος στην περιοχή Τσάμι της Σαλαμίνας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 22.05 περίπου στις 19.40 όταν αστυνομικοί της Τροχαίας, έκαναν σήμα στον 21χρονο να σταματήσει για έλεγχο. Αυτός δεν υπάκουσε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Ωστόσο, κάποια στιγμή έφτασε σε αδιέξοδο, ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός. Τελικά, κατόπιν αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη περίπου 600 μέτρα μακριά, από το σημείο όπου εγκατέλειψε το κλεμμένο τζιπ.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο των αστυνομικών, το αμάξι είχε κλαπεί τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας, όπου βρισκόταν σταθμευμένο. Η ίδια το πρωί της Τετάρτης είχε υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων, στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Ο συλληφθείς και το κλεμμένο αυτοκίνητο οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 21χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Είμαι γουρλής - Ο Ολυμπιακός στο Conference έχει το μομέντουμ μαζί του

Τροχαίο στη Χερσόνησο: Δεν τράβηξε χειρόφρενο και το αυτοκίνητο έπεσε σε καρότσι με μωρό

Αρτέμιδα: Μωρό απεγκλωβίστηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)