Κοινωνία

21 Μαΐου 2024 14:27

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για βιασμό 27χρονης

Πότε θα δικαστεί ο οδηγός. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι μετά τον βιασμό της, παρουσίασε εσωτερική αιμορραγία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για βιασμό 27χρονης
-

Οδηγός ιδιωτικού λεωφορείου που μετέφερε εργαζόμενους σε εργοστάσια της περιοχής του Ασπροπύργου συνελήφθη μετά από καταγγελία 27χρονης ότι την βίασε.

Όπως υποστήριξε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου, η 27χρονη εργαζόμενη κατέβηκε στον σταθμό του Προαστιακού στον Ασπρόπυργο. Εκεί περίμενε οδηγός ιδιωτικού λεωφορείου που μετέφερε εργαζόμενους σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο οδηγός της είπε να περιμένει λίγη ώρα γιατί το λεωφορείο ήταν γεμάτο και πως θα επέστρεφε να την παραλάβει από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα ξαναπέρασε από την στάση, της είπε να επιβιβαστεί και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία. Εκεί της επιτέθηκε και την βίασε. Στη συνέχεια μάλιστα τη μετέφερε στο εργοστάσιο όπου εργάζεται και της είπε – σύμφωνα με πληροφορίες – να ξεχάσει ό,τι συνέβη.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού. Η 27χρονη κατήγγειλε επίσης ότι μετά τον βιασμό παρουσίασε εσωτερική αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βία ανηλίκων - Κέρκυρα: Ελεύθερος ο 15χρονος που έστειλε ανήλικο στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης - Κασσελάκης: Ο “μάπας”, η αναδίπλωση και η αντεπίθεση

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)