Κοινωνία

20 Μαΐου 2024 20:40

Πετράλωνα - απόπειρα βιασμού καθαρίστριας : “Η κοπέλα ήταν αναστατωμένη και ματωμένη στο πρόσωπο” (βίντεο)

Η 53χρονη γυναίκα φέρεται να πήγαινε συχνά στην οικεία του φερόμενου ως δράστη για να το καθαρίσει. Όταν όμως έφτασε στο σπίτι του, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο άνδρας – σύμφωνα με την καταγγέλλουσα – όρμισε πάνω της, την χτύπησε και επιχείρησε να την βιάσει.

Πετράλωνα - απόπειρα βιασμού καθαρίστριας : “Η κοπέλα ήταν αναστατωμένη και ματωμένη στο πρόσωπο” (βίντεο)
-

Των Κελλυ Χεινοπώρου, Αντιγόνη Θάνου

Για απόπειρα βιασμού συνελήφθη ένας 53χρονος στα Πετράλωνα, μετά την καταγγελία γυναίκας ότι της επιτέθηκε, όταν εκείνη πήγε να καθαρίσει διαμέρισμα στην περιοχή.

«Άκουσα φωνές και μετά είδα να τρέχει προς τα πάνω» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Πάλεψε για να ξεφύγει από τον φερόμενο δράστη εξήγησε στην αστυνομία. Κλείστηκε αρχικά σε ένα δωμάτιο του διαμερίσματός του και όταν τα κατάφερε, βγήκε στο δρόμο, με πρόσωπο ματωμένο και κάλεσε τις αρχές.

«Ήρθε η κοπέλα, αναστατωμένη, ήταν ματωμένη στο πρόσωπο, είχε αμυχές»

 «Παλιά έμενε με την γυναίκα του και τα παιδιά του. Μετά εξαφανίστηκαν, εδώ και ένα χρόνο» αναφέρει γείτονας του δράστη.

Η 53χρονη γυναίκα φέρεται να πήγαινε συχνά στην οικεία του φερόμενου ως δράστη για να το καθαρίσει. Όταν όμως έφτασε στο σπίτι του, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο άνδρας – σύμφωνα με την καταγγέλλουσα – όρμισε πάνω της, την χτύπησε και επιχείρησε να την βιάσει. Η γυναίκα κατάφερε να του αντισταθεί, να δραπετεύσει και κρατώντας την ψυχραιμία της  να καλέσει την Άμεση Δράση.

 «Ήρθε η κοπέλα και ζήτησε μια φωτιά να ανάψει το τσιγάρο της, και μετά από κανένα δεκάλεπτο, τέταρτο είδαμε την Αστυνομία. Η κοπέλα καθόταν στα σκαλοπάτια, δυο σπίτια πιο κει» αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και για σωματικές βλάβες σε βάρος της καταγγέλλουσας, έλαβε προθεσμία, ώστε αύριο Τρίτη, να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ιράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτη

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)