Life

17 Μαΐου 2024 12:15

Στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 2023

Με ποιους θεσμικούς παράγοντες θα συναντηθεί, η δημοσιογράφος από τη Νιαράγουα η οποία πέρυσι στέφθηκε ωραιότερη γυναίκα του κόσμου.

Στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος  2023
-

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά για επίσημη επίσκεψη, η δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια η οποία κατά τον σχετικό διαγωνισμό ομορφιάς στέφθηκε Μις Υφήλιος 2023 . Πρόκειται για την 23χρονη Σέινις Παλάσιος (Sheynnis Palacios), πολίτη Νικαράγουα, η οποία από το Σάββατο 18 έως και την Τρίτη 21.05 θα βρίσκεται στη χώρα μας.

Η 23χρονη καλλονή θα επισκεφτεί την Ακρόπολη Αθηνών και το Μουσείο της, θα δει από κοντά τον Παρθενώνα και θα ξεναγηθεί στις αττικές αρχαιότητες. Θα επισκεφθεί επίσης την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με την οποία θα συζητήσει για την παγκόσμια περιοδεία της και θα ενημερωθεί για τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. Θα ξεναγηθεί, εξάλλου, στη Βουλή των Ελλήνων με τη μέριμνα του Προέδρου της Κωνσταντίνου Τασούλα. Η κ. Παλάσιος θα ξεναγηθεί τέλος στον Ισθμό της Κορίνθου και στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου και θα επισκεφτεί τον αρχαίο Ναό της θεάς Ήρας.

Σεΐνις Παλάσιος - Μις Υφήλιος

Προς τιμήν της θα παρατεθούν δύο γεύματα. Το πρώτο θα είναι ένα Dinner Gala όπου θα έχουν την ευκαιρία να την θαυμάσουν εκπρόσωποι των ελληνικών ΜΜΕ και του κοινού. Το δεύτερο γεύμα θα περιλαμβάνει 120 προσωπικότητες από την Ελλάδα και από όλους τους χώρους και θα παρατεθεί στην Λέσχη αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΑΔ) Αθηνών, στην οδό Ρηγίλλης στην περιοχή των Ανακτόρων.

Σεΐνις Παλάσιος - Μις Υφήλιος

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς

F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ1

Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)