Κοινωνία

13 Μαΐου 2024 20:19

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φώς, την χειρόγραφη επιστολή της μητέρας προς τον δράστη του εγκλήματος, λίγο πριν εισαχθεί στο Νοσοκομείο. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)
-

Της Κέλλυς Χεινοπώρου

Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φώς, την χειρόγραφη επιστολή της μητέρας προς τον δράστη του εγκλήματος, λίγο πριν εισαχθεί στο Νοσοκομείο.

Η ιδιόχειρη επιστολή της μητέρας της Κυριακής Γρίβα προς τον δολοφονο της κόρης της, λίγες ώρες πριν μπει στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τους οικείους της βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, έρχεται στο "φως" της δημοσιότητας από τον ΑΝΤ1.

Σε ένα χαρτί έγραψε όλα όσα ήθελε να του πει, μετά τον ισχυρισμό του δράστη στον εισαγγελικό ψυχιατρικό πραγματογνώμονα ότι δεν θυμάται τίποτα από τον φόνο που διέπραξε.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρεί η μητέρα: "Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε οτι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου “τρέχα”, λες και κάτι θα αλλάξει”.

Κυριακή Γρίβα - Σημείωμα - Μητέρα

“Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει “χάνομαι” και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από 5 διαφορετικές γωνίες", συνεχίζει να αναφέρει στην επιστολή.

Σαράντα ημέρες μετά τον άδικο χαμό της Κυριακής Γρίβα, η κατάσταση της υγείας της μητέρα της επιδεινώθηκε, βλέποντας και την υπόθεση όπως λέει η πλευρά της να μην προχωρά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα –παρέμβαση του ίδιου του υπουργείου Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη – για την εισαγωγή της σήμερα στην κλινική.

Κυριακή Γρίβα - Σημείωμα - Μητέρα

Σύμφωνα με την Έλενα Τζούλη, δικηγόρο της μητέρας της Κυριακής, «αμέσως ο κ. Γεωργιάδης βοήθησε. Το παράπονό της ήταν ότι δεν έχει γίνει τίποτα, καμία εξέλιξη, ενώ ο δράστης χαίρει προστασίας με ειδικές ψυχιατρικές παρακολουθήσεις, χωρίς να έχει βγει πραγματογνωμοσύνη»

Σε άσχημη κατάσταση και ο πατέρας του θύματος. Ο Θανάσης Γρίβας δήλωσε χαρακτηριστικά: "-Το έχετε συνειδητοποιήσει; - Όχι ακόμη- Τι θα της λέγατε; - Ότι την αγαπώ, και να μου μιλήσει. Όμως θα μου έλεγε «όλα καλά, μπαμπά» για να μην με ανησυχήσει. Μην αφήσετε την υπόθοεση να ξεχαστεί".

Οι γονείς και οι φίλοι της 28χρονης ζητούν να τιμωρηθούν όχι μόνο οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα την ώρα του φόνου, αλλά και οι ανώτεροι αξιωματικοί που τους ανέθεσαν καθήκοντα την ημέρα της τραγικής δολοφονίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντοπούλου για Μάτι: Το δικαστήριο δεν ήταν ανεξάρτητο, υπήρχε διαπλοκή για ατιμωρησία (βίντεο)

Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)