Αθλητικά

06 Αυγούστου 2023 15:05

Μουντιάλ Γυναικών: Η Σουηδία απέκλεισε τις ΗΠΑ στα πέναλτι

Οι δύο τερματοφύλακες ήταν οι "πρωταγωνίστριες" του δεύτερου αγώνα της νοκ άουτ φάσης του Μουντιάλ Γυναικών, που προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1 και το ANT1+

Μουντιάλ Γυναικών: Η Σουηδία απέκλεισε τις ΗΠΑ στα πέναλτι
-

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σουηδίας, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2023 γυναικών, που φιλοξενείται στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, καθώς επικράτησε στα πέναλτι της -κατόχου του τίτλου- ομάδας των ΗΠΑ με 5-4 (κ.α. και παρ. 0-0).

Το «χρυσό» πέναλτι αξιοποίησε η Λίνα Χούρτιγκ, παρά την έντονη προσπάθεια της Αλίσα Νέχερ να αποκρούσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κατακύρωση του γκολ, εξετάσθηκε από το VAR.

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ

«Ηρωϊδα» της αναμέτρησης και της ιστορικής πρόκρισης για τις Σκανδιναβές, αναδείχθηκε η τερματοφύλακας, Ζετσίρα Μούσοβιτς, η οποία έκανε 11 (!) σωτήριες επεμβάσεις.


Στο τελευταίο της Μουντιάλ, η Αμερικανίδα και «ζωντανή θρύλος» του ποδοσφαίρου γυναικών, Μέγκαν Ραπίνο, μπήκε στο ματς στο 9ο λεπτό της παράτασης, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την εομάδα των ΗΠΑ στην πρόκριση.

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ



Ειδήσεις σήμερα:

Κυκλοφοριακό - Μετρό: Γραμμή 4 και επεκτάσεις αλλάζουν τα δεδομένα στην Αθήνα

Κως: καταδίωξη λέμβου και διάσωση παράτυπων μεταναστών (εικόνες)

Φωτιά - Κάτω Τιθορέα: Πέθανε ο μελισσοκόμος που είχε υποστεί εγκαύματα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)