Πολιτισμός

31 Αυγούστου 2019 20:54

Στην Μόστρα ο Γιάνης Βαρουφάκης για την πρεμιέρα της ταινίας “Ενήλικοι στο Δωμάτιο” (βίντεο)

Την αποκάλυψη έκανε στον ΑΝΤ1 ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Στην Μόστρα ο Γιάνης Βαρουφάκης για την πρεμιέρα της ταινίας “Ενήλικοι στο Δωμάτιο” (βίντεο)
-

Στην πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» στο Φεστιβάλ της Βενετίας, θα παραβρεθεί και ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης. 

Όπως είπε ο ηθοποιός, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στην Μόστρα. 

Ο Χρήστος Λούλης παραδέχτηκε ότι τον δυσκόλεψε ο ρόλος του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ αποκάλυψε και την… ευχή που του έδωσε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών. «Μου έδωσε μια ευχή, να μην υποφέρω κάνοντας αυτόν τον ρόλο, όσο υπέφερε αυτός εκείνο το εξάμηνο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

Όσο για την συμμετοχή του στην ταινία και την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά ο Χρήστος Λούλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια, ενώ εξέφρασε και την αγωνία του για το πώς θα αντιμετωπίσει την ταινία το κοινό.   

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)