Αθλητικά

19 Μαΐου 2019 23:59

Ανοιχτούς… λογαριασμούς άφησαν Πλατανιάς και ΟΦΗ

Την επόμενη Τετάρτη θα βρει τον κάτοχο του, το εισιτήριο για μία θέση στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ανοιχτούς… λογαριασμούς άφησαν Πλατανιάς και ΟΦΗ
-

Πλατανιάς και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στα Περιβόλια, στον πρώτο αγώνα μπαράζ, για μία θέση στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το τελικό αποτέλεσμα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο ματς που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (22/05, 19:00) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Αμφότεροι έψαξαν το γκολ και είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Κανείς από τους δυο όμως δεν τα κατάφερε, με τους γηπεδούχους να δικαιούνται να έχουν «παράπονα» από την αναποτελεσματικότητά τους.

Το τελικό 0-0 αφήνει τα πάντα ανοικτά ενόψει της ρεβάνς, όπου ο ΟΦΗ θα κληθεί να επιδείξει την εμπειρία του και ο Πλατανιάς την ίδια θέληση, με την οποία διεκδίκησε τη νίκη απόψε στα Περιβόλια.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσιαμούρης (92’ Πουρζιτίδης), Μποσέττι, Παπανικολάου, Λουκίνας (65’ Καραγκούνης), Μπιανκόνι, Κόρτσμαν, Σαάντο, Νίλι

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ (75’ Ντίνας), Ναμπί (75’ Νάστος), Φερέιρα (57’ Γιακουμάκης), Σάσι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)