Πολιτική

04 Μαΐου 2019 15:07

Υπουργός Τουρισμού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του διαδόχου της Έλενας Κουντουρά, ενώπιον του ΠτΔ και του Αλέξη Τσίπρα.

Υπουργός Τουρισμού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος
-

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ειναι ο νέος Υπουργός Τουρισμού.

Ο πρώην συνοδοιπόρος της Φώφης Γεννηματά στο Κίνημα Αλλαγής και επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ ειναι ο διάδοχος της Έλενας Κουντουρά στον υπουργικό θώκο, απο όπου η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητη βουλευτής αποχώρησε, προκειμένου να αφοσιωθεί στον εκλογικό αγώνα, καθώς ειναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 7 το απογευμα του Σαββάτου θα γίνει η ορκομωσία του νέου υπουργού, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αναφέρεται πως «ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, σήμερα 4 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00, θα ορκισθεί ο κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος ως Υπουργός Τουρισμού».

ΝΔ: Να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το “live your myth in Syriza”

Την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου σχολίασε με καυστικό τρόπο η ΝΔ. «Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι.  Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο  Τουρισμού που αναλαμβάνει το “live your myth in Syriza”» τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΙΝ.ΑΛ: Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου και το Κίνημα Αλλαγής. Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου αναφέρεται:  “Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του”.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)