Αθλητικά

03 Μαΐου 2019 19:18

Στα ημιτελικά του Εστορίλ προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς

Την ίδια ώρα, το τουρνουά του Μαρόκου φιλοδοξεί να κατακτήσει η Μαρία Σάκκαρη, μετά την πρόκρισή της στον τελικό.

Στα ημιτελικά του Εστορίλ προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς
-

Στα ημιτελικά του τουρνουά ATP 250 του Εστορίλ προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ξεπερνώντας με αρκετή δυσκολία το εμπόδιο του Πορτογάλου Ζοάο Ντομίνγκες.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και επικεφαλής του ταμπλό, επικράτησε του 26χρονου Πορτογάλου (Νο 214 στον κόσμο) με 7-6(3), 6-4 και πέρασε στην 4άδα, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης, μεταξύ του έμπειρου Βέλγου Νταβίντ Γκοφέν (Νο 25) και του βετεράνου Τυνήσιου Μαλέκ Τζαζίρι (Νο 75).

ΜΑΡΟΚΟ - ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ - ΤΕΝΙΣ

Νέα επιτυχία για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία πήρε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Ραμπάτ.

Η 23χρονη Ελληνίδα και Νο6 του ταμπλό επικράτησε με 6-4, 6-4 της Άλισον Φαν Ούιτβανκ από το Βέλγιο (Νο8 του ταμπλό) στα ημιτελικά, μετά από “μάχη” που διήρκησε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Η επιτυχία, μάλιστα της Σάκκαρη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίνεται σε τελικό χωμάτινου τουρνουά. Στον τελικό του Σαββάτου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα διεκδικήσει την κορυφή απέναντι στην Τζοάνα Κόντα (Βρετανία).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)