Αθλητικά

28 Απριλίου 2019 19:21

Έδωσε εντολή στους παίκτες του να δεχθούν γκολ για να τηρηθεί το fair play! (βίντεο)

Ασυνήθιστη ενέργεια από τον τεχνικό της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, που… "χάρισε" την άνοδο στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ…

Έδωσε εντολή στους παίκτες του να δεχθούν γκολ για να τηρηθεί το fair play! (βίντεο)
-

Μοναδικές στιγμές βίωσαν στο Elland Road οι θεατές της αναμέτρησης Λιντς - Άστον Βίλα για την Champioship. Στο 72’, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κλιτς, σε μια φάση όμως που δεν τήρησαν το fair play καθώς οι αντίπαλοί τους σταμάτησαν να παίζουν λόγω του τραυματισμού του Κοτζία.

Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, με τον εξτρέμ των φιλοξενούμενων, Ελ Γκαζί, να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κάπου εκεί όμως μίλησε το μεγαλείο της ψυχής του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο τεχνικός της Λιντς έδωσε εντολή στους παίκτες του να αφήσουν την  Άστον Βίλα να ισοφαρίσει, όπως και έγινε μετά τη σέντρα (77’), σε μια μοναδική στιγμή για το ποδόσφαιρο.

Η κίνηση του Αργεντινού προπονητή αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς η ομάδα του έχασε την  τελευταία ελπίδα της για απευθείας άνοδο καθώς το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους και έδωσε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την δεύτερη θέση και την άνοδο στην Premier League.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)