Celebrity

Χθες 21:00

Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Γρηγόρης Μόργκαν: Το μέρος όπου θα γίνει το γαμήλιο πάρτι και η μπομπονιέρα τους

Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Γρηγόρης Μόργκαν: Το μέρος όπου θα γίνει το γαμήλιο πάρτι και η μπομπονιέρα τους

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Κυριακής 1/09 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά παρουσία στενών συγγενών και φίλων, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι στα Φαλάσαρνα.

Διαβάστε επίσης!  Γρηγόρης Μόργκαν: Φωτογραφίες από την προετοιμασία του ως γαμπρός πριν συναντήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκκλησία

Στα social media οι φίλοι του ζευγαριού ανέβασαν ήδη στιγμιότυπα από όσα έγιναν στην εκκλησία και σιγά – σιγά παίρνουμε μια γεύση από όσα συμβαίνουν στον χώρο της δεξίωσης.

Ο συνεργάτης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Πάνος Κατσαρίδης, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ανέβασε μια φωτογραφία από το beach bar που θα γίνει το γαμήλιο πάρτι, αλλά και την μπομπονιέρα που επέλεξε το ζευγάρι. Αυτή είναι ένα στεφάνι, το οποίο είναι δεμένο με τούλι και έχει μέσα κουφέτα.

Φωτογραφία από τον χώρο που θα γίνει το γαμήλιο πάρτι ανέβασε στα social media και η Σόφη Πασχάλη, η οποία πόζαρε μαζί με την Λάουρα Νάργες με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Βαλαβάνη

Βαλαβάνη

Βαλαβάνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)