Celebrity

Σήμερα 17:00

Αντρέας Γεωργίου: Η Άντζελα Γκερέκου στην προετοιμασία του γαμπρού - Το κυπριακό έθιμο που ακολουθήσαν και η κοινή τους φωτογραφία

Αντρέας Γεωργίου: Η Άντζελα Γκερέκου στην προετοιμασία του γαμπρού - Το κυπριακό έθιμο που ακολουθήσαν και η κοινή τους φωτογραφία

-

Αντίστροφα μετρά ο Αντρέας Γεωργίου για να παντρευτεί την εκλεκτή καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Σε λίγη ώρα το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύπρο και ήδη ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει βάλει το γαμπριάτικο κοστούμι, όπως είδαμε μέσα από τα social media.

Ο Αντρέας Γεωργίου ντύθηκε γαμπρός έχοντας στο πλευρό του όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ ακολούθησε πιστά τα κυπριακά έθιμα, όπως αυτό με το κόκκινο μαντήλι.

Διαβάστε επίσης! Αντρέας Γεωργίου: Ντύθηκε γαμπρός - Έτοιμος για να παντρευτεί τη Σιμώνη Χριστοδούλου (βίντεο)

Ανάμεσα σε αυτούς που τον έζωσαν τρεις φορές ήταν η Άντζελα Γεκερέκου, η οποία συνεργάζεται μαζί του τα τελευταία χρόνια στη «Γη της Ελιάς». Η ηθοποιός βρίσκεται στην Κύπρο μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκόπουλου, η οποία ανέβασε στα social media φωτογραφίες από την προετοιμασία του γαμπρού.

Σε μια από αυτές μάλιστα είδαμε τον Αντρέα Γεωργίου να ποζάρει μαζί με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της λίγο πριν συναντήσει τη Σιμώνη Χριστοδούλου στην εκκλησία.  

Γεωργίου - Γκερέκου

Γεωργίου - Γκερέκου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)