Celebrity

Σήμερα 15:28

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια μετά την πρόκριση στον τελικό των κρίκων

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια μετά την πρόκριση στον τελικό των κρίκων

-

Το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Ολυμπιονίκης έκανε μια καλή προσπάθεια και θα διεκδικήσει έτσι το τρίτο του Ολυμπιακό μετάλλιο. Αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην ΕΡΤ και δήλωσε πως παρά τα λάθη που έκανε σήμερα, την επόμενη εβδομάδα όλα θα είναι διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης! Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Δείπνο με φόντο το ηλιοβασίλεμα λίγο πριν από την αναχώρηση του για Παρίσι

«Έχοντας και ένα σκίσιμο στο λουρί που είναι τεχνικό το κομμάτι, αλλά επικίνδυνο. Πήγαν διάφορα στραβά. Μπήκα λαχανιασμένος, δεν έκανα σωστό ζέσταμα, δεν έκανα καλή έξοδο. Εντόπισα δύο λάθη, το ένα ήταν η έξοδος, αλλά δεδομένης της κατάστασης τα πήγα καλά. Δεν θα προκριθώ πρώτος, οι δύο Κινέζοι είναι σε καλή κατάσταση και ο Τούρκος. Δεδομένης της κατάστασης γιατί οι απαιτήσεις μου είναι μόνο από την πρώτη θέση, είμαι οκ από την πρώτη θέση. Είμαι έτοιμος να βγω να αγωνιστώ και να αποδείξω την αξία μου» είπε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας και συνέχισε:

«Δεν με στρεσάρει αυτό. Είμαι καλά ψυχολογικά και σωματικά. Το κάνω για μένα και την οικογένειά μου και φυσικά για τη χώρα μου. Τα παιδιά μου και η ψυχή μου είναι σε προτεραιότητα. Θέλω να το κάνω να το ευχαριστηθώ. Θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά την επόμενη εβδομάδα. Εδώ κάνω προπονήσεις στις 7 και τις 8 το πρωί. Είμαι συνηθισμένος να κάνω το απόγευμα που είναι και οι ώρες του τελικού. Έχω κόψει τις βαριές διπλές προπονήσεις. Την άλλη εβδομάδα θα είναι όλα διαφορετικά. Μένει να το δούμε».

Ο τελικός των κρίκων θα γίνει την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 16:00 και ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στο αγώνισμά του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)