Celebrity

25 Ιουλίου 2024 09:18

Τζένιφερ Λόπεζ: Χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στα γενέθλιά της - Το μακροσκελές μήνυμα στο Instagram

Τζένιφερ Λόπεζ: Χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στα γενέθλιά της - Το μακροσκελές μήνυμα στο Instagram

-

Τους διαδικτυακούς της ακολούθους, καθώς και τους χιλιάδες θαυμαστές της θέλησε να ευχαριστήσει για τις ευχές τους για τα 55α γενέθλιά της η Τζένιφερ Λόπεζ με μια μακροσκελή της ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε στο Instagram δυο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει άβαφη και φορώντας τις πιτζάμες της, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της, κάτι που φουντώνει τις φήμες περί χωρισμού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στο μήνυμά της έγραψε: "Έβλεπα όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου, τα όμορφα βίντεο και τις αναρτήσεις σας χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί από όλο τον κόσμο. Έχω γελάσει, έχω κλάψει και όταν είδα την διαφημιστική πινακίδα στην Times Square, συγκλονίστηκα εντελώς. Έχω πραγματικά τους καλύτερους, πιο καταπληκτικούς θαυμαστές στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω πόσο συγκινημένη είμαι ή πόσο ευλογημένη νιώθω που είστε όλοι μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα μαζί. Είναι αστείο καθώς κάθομαι εδώ και σκέφτομαι το πιο εκπληκτικό ταξίδι, αισθάνομαι ακόμα σαν το ίδιο κορίτσι που ξεκινάει τόσο γεμάτο ενέργεια και γενναιότητα, τόσο έτοιμο να αντιμετωπίσει όλο τον κόσμο απ' έξω και όμως τόσο τρυφερό, εύθραυστο και μερικές φορές φοβισμένο, αλλά πάντα γεμάτο αγάπη από μέσα. Έχω τόση αγάπη για εσάς. Θέλω να ξέρετε στα γενέθλιά μου ότι ΕΣΕΙΣ είστε το μεγαλύτερο δώρο μου. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε εσάς. Και θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε μένα. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα, την κατανόησή σας, την πίστη σας και το πιο σημαντικό για την αγάπη σας.
Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ… Πάντα, Τζένιφερ".

Λίγες ώρες πριν, η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα θεματικό πάρτι στα Hamptons, εμπευσμένο από τη δημοφιλή σειρά του Netflix ''Bridgerton''. Η διακόσμηση, τα ρούχα, η μουσική είχαν κάτι από... παραμύθι, ενώ υπήρχε μέχρι και άμαξα με άλογα σταθμευμένη έξω από τη βίλα! Ηχηρή ήταν και πάλι η απουσία του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ, ο οποίος έχει παραμείνει στην Καλιφόρνια.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)