Celebrity

Σήμερα 12:33

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Παντρεύτηκε μυστικά τη σύντροφό του - Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Παντρεύτηκε μυστικά τη σύντροφό του - Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους

-

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Σκοπελίτου παντρεύτηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής κατάφερε να κρατήσει κρυφό το γεγονός από τα φώτα της δημοσιότητας, με την τελετή να γίνεται σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη, η οποία βρέθηκε στο μυστήριο και ανέβασε στα instastories φωτογραφία με τους νεόνυμφους.

Όπως βλέπουμε, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ποζάρει χαμογελαστός φορώντας ένα μπλε σκούρο κοστούμι, ενώ η Μαρία Σκοπελίτου επέλεξε ένα λευκό νυφικό σε στενή γραμμή.

Η Μαρία Σκοπελίτου εργάζεται ως αισθητικός. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος γνωρίστηκε μαζί της πριν από περίπου δύο χρόνια και μένουν μαζί στο σπίτι του στα νότια προάστια. Ο δημοσιογράφος έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο ήρθε στην Ελλάδα για τον πολιτικό γάμο του πατέρα του.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μπορεί να βρίσκεται καθημερινά μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η προσωπική του ζωή παραμένει προφυλαγμένη πίσω από τις καμέρες.

Ο ίδιος πριν από περίπου δυο χρόνια είχε αποκαλύψει πως πήρε διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου.

"Έχω κάνει έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια. Έχω χωρίσει. Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει" είχε πει στο περιοδικό ΟΚ.

Από τον πολυετή γάμο του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απέκτησε τον 31χρονο γιο του, Στέλιο. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη: "Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στενοχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Χάθηκαν στιγμές. Δεν ξέρω αν αναπληρώνονται αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς όμως, ακόμα και το γεγονός ότι δεν με έβλεπε τόσο συχνά, το πήρε θετικά και κατάλαβε ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι γιατί δεν σου χαρίζεται τίποτα. Οπότε νομίζω ότι με τα χρόνια με δικαιολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει παράπονα".

Χασαποπουλος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)