Celebrity

15 Ιουλίου 2024 10:45

Σακίρα: "Έβαλε" φωτιά στον τελικό του Copa America - Το απίστευτο ποσό που θα λάβει

Σακίρα: "Έβαλε" φωτιά στον τελικό του Copa America - Το απίστευτο ποσό που θα λάβει

-

Το Copa America ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, με την Αρεντινή να είναι η μεγάλη νικήτρια, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας στην παράταση του μεγάλου τελικού στο Μαϊάμι. Πλέον η Αργεντινή είναι η πολυνίκης του θεσμού αφήνοντας μόνη δεύτερη (με 15 κατακτήσεις) την Ουρουγουάη.

Από τις πιο ξεχωριστές του τελικού που παρακολουθήσαμε ζωντανά από τον ΑΝΤ1, ήταν σίγουρα η εμφάνιση της Σακίρα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του τελικού.

Η λατίνα σταρ ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε για περίπου 7 λεπτά τους 65.000 Κολομβιανούς και Αργεντίνους θεατές με τις μεγάλες της επιτυχίες.

Αυτή ήταν μάλιστα και η πρώτη φορά στην ιστορία του Copa America που μεταξύ των ημιχρόνων περιλαμβάνεται μουσικό σόου.

Η 47χρονη Κολομβιανή, με την εμφάνισή της στο ημίχρονο του τελικού στην οποία ερμήνευσε κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και το Punteria, που αποτελεί το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους για την καθυστέρηση μιάμισης ώρας για την έναρξη του παιχνιδιού, εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα.

Στις ΗΠΑ μάλιστα τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Σακίρα πληρώθηκε αδρά για την παρουσία της στον τελικό του Copa America, αφού οι διοργανωτές της προσέφεραν το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)