Celebrity

05 Ιουλίου 2024 20:00

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Θέμη Σόφο & οι ευχές για τα γενέθλιά του! "Μαζί σου αυτό έγινε πραγματικότητα"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Θέμη Σόφο & οι ευχές για τα γενέθλιά του! "Μαζί σου αυτό έγινε πραγματικότητα"

-

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού πέρα από το μεγάλο φινάλε της εκπομπής της στον Alpha, ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός έχει τα γενέθλιά του!

Έτσι, η οικοδέσποινα του «Happy Day» θέλησε να ευχηθεί στον άντρα της ζωής της και δημόσια μέσα από μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και εκφράζοντας λόγια καρδιάς.

«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο συνοδοιπόρο της ζωής μου @thsofos. Πάντα ονειρευόμουν να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια και μαζί σου αυτό έγινε πραγματικότητα. Σε αγαπάμε για πολλούς λόγους και σε θαυμάζουμε για άλλους τόσους», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ευχήθηκε στον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης - Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Επέτειος 13 χρόνων γάμου! Η φωτογραφία & το μήνυμα της παρουσιάστριας

Δείτε παρακάτω τις ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Θέμη Σοφό για τα γενέθλιά του:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)