Celebrity

05 Ιουλίου 2024 15:19

Κατερίνα Τσάβαλου - Δημήτρης Στεργίου: Χωρισμός-βόμβα μετά από 7 χρόνια γάμου

Κατερίνα Τσάβαλου - Δημήτρης Στεργίου: Χωρισμός-βόμβα μετά από 7 χρόνια γάμου

-

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz, καθώς η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου.

Το πρώην πλέον ζευγάρι, χώρισε αθόρυβα εδώ και καιρό, ωστόσο έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την κόρη του, Μαρία - Μελίνα.

Την είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα με ανάρτησή της στο Instagram. Το FTHIS.GR επικοινώνησε κατόπιν με την Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Στεργίου, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου παντρεύτηκαν το 2017 με πολιτικό γάμο, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Μαρία - Μελίνα (Μαριμέλη).

Μιλώντας για τη μητρότητα η Κατερίνα Τσάβαλου είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της: "Αυτόν τον ρόλο δεν τον αλλάζω με τίποτα. Κάθε μέρα ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γίνω μάνα και το λέω πραγματικά, με όλες τις δυσκολίες γιατί δεν είναι εύκολο, κάθε φορά κρίνεσαι και κρίνεις τον εαυτό σου αν τα καταφέρεις, είναι μεγάλη ευθύνη. Ακόμα και τώρα που δεν δουλεύω, είναι ωραία που είμαστε όλοι εδώ μαζί. Είμαι συνέχεια με την κόρη μου, ζω όλες τις στιγμές, αλλά για να είναι ευτυχισμένη μια μητέρα, πρέπει να υπάρχει ισορροπία, η δουλειά, δεν είναι μόνο για τα λεφτά και για την επιβίωση, είναι και για να ξεφεύγεις, ν' αλλάζει παραστάσεις. Όταν λέμε δουλειά, να δουλεύει λίγο, όχι να φεύγεις το πρωί και να γυρίζει το βράδυ, γιατί προτεραιότητα είναι το παιδί".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Τσαβαλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)