Celebrity

04 Ιουλίου 2024 12:46

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Απαντάει πρώτη φορά για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν χέρι-χέρι με γοητευτική συνοδό

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Απαντάει πρώτη φορά για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν χέρι-χέρι με γοητευτική συνοδό

-

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες μετά την παρουσία του στην επίσημη πρεμιέρα της επιθεώρησης του Σταμάτη Φασουλή, "Τότε, τώρα, πάντα" στο θέατρο Άλσος.

Εκεί ο γνωστός ποινικολόγος δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα, την ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου, την οποία μάλιστα κρατούσε τρυφερά από το χέρι.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Fay's Time" και ρωτήθηκε για τα όσα λέγονται και γράφονται για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος ωστόσο απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση.

"Δεν με αφορά που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Αν κρίνουν πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον... παραμένω σιωπηλός" αρκέστηκε να πει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σε σχέση με τη Ζωή Λάσκαρη, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε: "Ήταν μια υπέροχη και μοναδική παρουσία. Ήταν μια πραγματικά μοναδική και υπέροχη εμπειρία, με τα πάνω και τα κάτω. Με τις μπουνάτσες και τις φουρτούνες. Ότι διήρκεσε 41 χρόνια αποδεικνύει ότι πράγματι υπήρξε ένας πολύ ισχυρός και ουσιαστικός δεσμός μεταξύ μας. Και οι δύο κρατήσαμε τη σχέση. Σε οποιαδήποτε κρίση είχαμε η Ζωή ήταν εκείνη που ξεπέρναγε το πρόβλημα. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στον χωρισμό".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)