Celebrity

04 Ιουλίου 2024 09:14

Σοβαρό τροχαίο για την Δέσποινα Μοιραράκη: Έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που οδηγούσε

Σοβαρό τροχαίο για την Δέσποινα Μοιραράκη: Έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που οδηγούσε

-

Σοβαρό τροχαίο είχε την Τετάρτη 3 Ιουλίου η Δέσποινα Μοιραράκη, όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Όλα έγιναν όταν η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έφυγε από το στούντιο όπου είχε γύρισμα για το "Cash or Trash".

Όπως είπε η δημοσιογράφος, η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν πολύ κουρασμένη, ζαλίστηκε την ώρα που οδηγούσε και όταν ξύπνησε είχε πέσει πάνω σε αυτοκίνητα και μηχανάκια. Μετά τη σφοδρή σύγκρουση οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε όλο το βράδυ.

"Επικοινώνησα μαζί ήταν, ήταν στο νοσοκομείο. Φεύγοντας από το στούντιο ήταν πάρα πολύ κουρασμένη, ζαλίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια. Τρόμαξε και η ίδια πάρα πολύ. Ήταν συσσωρευμένη κούραση με τα γυρίσματα, με τα μαγαζιά της. Μου είπε "ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη". Δεν το είχε καταλάβει, με αποτέλεσμα αυτό που λέμε... κατέρρευσε. Πήγε στο νοσοκομείο χθες από ότι μου είπε θα παρέμενε και μέσα. Εύχομαι περαστικά να είναι μόνο υλικές ζημιές" είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Παράλληλα στην πρωινή εκπομπή του Alpha προβλήθηκε και εικόνα από το αμάξι της Δέσποινας Μοιραράκη, το οποίο είναι κατεστραμμένο στο μπροστινό μέρος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)