Celebrity

03 Ιουλίου 2024 22:00

Ελένη Φουρέιρα: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού & το συμβάν με τον γιο της

Ελένη Φουρέιρα: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού & το συμβάν με τον γιο της

-

H Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο Κοσμοράδιο 95,1 και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Τάσο Ριζόπουλο. Η ίδια μίλησε για τις επιτυχίες της, για το άγχος στην επαγγελματική της ζωή, για την καθημερινότητα με τον γιο της ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο συμβάν γιο της: «Πριν από ένα μήνα με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι, ήμουν καλεσμένη στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν πήγα. Μια μέρα πριν, ο γιος μου με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι και είχε πρηστεί. Ήταν φοβερό που εκείνη την στιγμή δεν αντέδρασα καθόλου. Λέω κοίτα να δεις πώς να διαχειριστείς μια κατάσταση σαν να μην συνέβη τίποτα και πριν από αυτόν μπορεί να είχα πάθει αμόκ» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα στον Τάσο Ριζόπουλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)