Celebrity

03 Ιουλίου 2024 20:20

Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβάλλεται η sold out συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο - Η επίσημη ανακοίνωση

Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβάλλεται η sold out συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο - Η επίσημη ανακοίνωση

-

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος μέσα από τα προσωπικά του social media ανακοίνωσε πως η προγραμματισμένη συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο την Πέμπτη 4 Ιουλίου αναβάλλεται λόγω πρόβλεψης βροχοπτώσεων στην Αττική.

Η συναυλία του τραγουδιστή, η οποία ήταν sold out, μεταφέρεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως λόγω μεγάλης ζήτησης ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανιστεί στο θέατρο της Νίκαιας και την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Δείτε επίσης! Αποκλειστικό - Νίκος Οικονομόπουλος: Θα μείνετε "άφωνοι" με το νέο του επιχειρηματικό βήμα!

Νίκος Οικονομόπουλος - Η επίσημη ανακοίνωση

«Λόγω πρόβλεψης βροχοπτώσεων στην Αττική για αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου η sold out συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας μεταφέρεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου. Η ασφάλεια του κοινού είναι θέμα ύψιστης σημασίας για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του. Τα εισιτήρια της Πέμπτης ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Οι θεατές που δεν μπορούν να έρθουν την συγκεκριμένη ημερομηνία θα λάβουν email από την Ticket Services με πληροφορίες για τη διαδικασία ακύρωσης των εισιτηρίων και επιστροφής του αντιτίμου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Νίκος Οικονομόπουλος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)