Celebrity

03 Ιουλίου 2024 09:59

Ζόζεφιν: Τα τρία πράγματα που έχει ξεχωρίσει στον Νίνο - "Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος"

Ζόζεφιν: Τα τρία πράγματα που έχει ξεχωρίσει στον Νίνο - "Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος"

-

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη παραχώρησε η Ζόζεφιν. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, αλλά και την σχέση της με τον Νίνο.

Διαβάστε επίσης! Νίνο: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τη Ζόζεφιν - Ερωτευμένοι στην παραλία

«Δε θα μιλήσω γενικά για το πως αντιμετωπίζω τον έρωτα, θα μιλήσω για το τώρα. Στο σήμερα δίνομαι ολοκληρωτικά, θέλω να το διακινδυνεύω. Θέλω να τα δίνω όλα και όπου βγει. Νομίζω ότι αυτό στο βγάζει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του», είπε αρχικά η Ζόζεφιν για τον έρωτα.

Όσον αφορά τον Νίνο δήλωσε:  «Ναι, είμαστε μαζί. Τι να πω; Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο τώρα. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για εμάς, να μη το βλέπει κανείς. Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι το να θέλεις να είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου. Η εξέλιξη μιας σχέσης έρχεται όταν υπάρχει πραγματική αγάπη.

Δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Τρία πράγματα που έχω ξεχωρίσει στον Νίνο είναι η καλλιτεχνική του ματιά, ο τρόπος που σκέφτεται και η ειλικρίνειά του».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)