Celebrity

30 Ιουνίου 2024 14:29

Σε σοκ η Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι το 2024 μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο"

Σε σοκ η Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι το 2024 μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο"

-

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας και κακοποίησης ανήλικου έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες σε πολύ γνωστό οικισμό λίγο έξω από την Πάτρα.

Το θύμα είναι ένα αγόρι μόλις 15 ετών, το οποίο ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του και τον θείο του όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το πρωί της Κυριακής 30 Ιουνίου η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της συζήτησαν στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" για το συγκεκριμένο θέμα, με την παρουσιάστρια να μην κρύβει την έκπληξή της για όσα συνέβησαν στην Πάτρα.

"Θα έπρεπε να είναι ήδη μέσα αυτοί οι άνθρωποι και είναι σπίτι τους. Ένα 15χρονο παιδί αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο…

Σύμπραξη πατέρα και θείου, για να σαπίσουν αυτό το παιδί στο ξύλο, γιατί τόλμησε και τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι το 2024 μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είναι τώρα μέσα και οι δύο; Να έχουν προφυλακιστεί, να έχει ασκηθεί δίωξη; Τι περιμένουμε; Αυτό ρωτάω! Γιατί είναι σπίτι τους;" αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)