Celebrity

30 Ιουνίου 2024 08:58

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη Μπέζο πριν από 30 χρόνια και το συγκινητικό μήνυμα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη Μπέζο πριν από 30 χρόνια και το συγκινητικό μήνυμα

-

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε μια κοινή του φωτογραφία με τον Γιάννη Μπέζο, η οποία τραβήχτηκε 30 ολόκληρα χρόνια πριν.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θαύμαζε τον σπουδαίο ηθοποιό από τότε που ήταν παιδί, με τον ίδιο να σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής του: "30 χρόνια μετά...
Ποιός να μου το 'λεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα συνεργαζόμουν με τους ανθρώπους που θαύμαζα και με έκαναν να ονειρεύομαι;.. Ένας από αυτούς ο μοναδικός Γιάννης Μπέζος. Ευτυχισμένος...μαζί του!".

Ο δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν πολλά χρόνια στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Eυτυχισμένοι Μαζί", ενώ συνεργάζονται και φέτος στην παράσταση "Δον Κιχώτης", στην οποία ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τον Θανάση Τσαλταμπάση.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είχε αποκαλύψει μιλώντας για τον Γιάννη Μπέζο και τη συνεργασία τους στην κωμική σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί": "Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος στην ουσία του, ο οποίος παράλληλα έχει πάρα πολύ χιούμορ. Είναι τόσο δοτικός. Εγώ ήμουν στα πρώτα μου βήματα και μου έδινε άπειρο χώρο και χρόνο στη δουλειά".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)