Celebrity

29 Ιουνίου 2024 21:30

Άννα Μπεζάν: Ξεσπά με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η Χριστίνα Παππά - "Ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου"

Άννα Μπεζάν: Ξεσπά με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η Χριστίνα Παππά - "Ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου"

-

Θύμα επίθεσης έπεσε πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Παππά στην περιοχή της Γλυφάδας με αφορμή μια θέση πάρκινγκ.

Σήμερα μάλιστα η νύφη της ηθοποιού, Άννα Μπεζάν, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξέσπασε με αφορμή με αφορμή την επίθεση.

Διαβάστε επίσης!  Η Χριστίνα Παππά για την επίθεση που δέχθηκε: "Δεν έχω πάει στον γιατρό, τώρα μου βγαίνει τρομερός πόνος σε όλο μου το σώμα"

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν

«Με αφορμή τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε η Χριστίνα Παππά πριν λίγες μέρες θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πόσο ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου. Άνθρωποι βιάζουν και είναι ελεύθεροι, άνθρωποι χτυπάνε με δικαιολογία την ψυχολογική τους κατάσταση, άνθρωποι βανδαλίζουν ξένες περιουσίες γιατί έτσι, το κράτος;

Το κράτος για να λειτουργήσει πρέπει να γίνονται οι καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Αυτοί είμαστε. Άνθρωποι χωρίς παιδεία και κατά συνέπεια χωρίς σεβασμό! Μου λέτε πως θα πάψω να ανησυχώ; Να ανησυχώ που έχω φέρει στη ζωή ένα παιδί, ένα κοριτσάκι που θα γίνει γυναίκα και θα πρέπει να προστατευθεί από αυτή την έμφυλη βία;», έγραψε η Άννα Μπεζάν.

Μπεζάν - Παππά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)