ΗΠΑ - Καναδάς

12 Ιανουαρίου 2017 12:34

Η αφιέρωση του Στίβι Γουόντερ που έκανε τη Μισέλ Ομπάμα να δακρύσει (Βίντεο)

Γεμάτη εκπλήξεις η εμφάνιση της συζύγου του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ στην εκπομπή “The Tonight Show” του NBC.

Η αφιέρωση του Στίβι Γουόντερ που έκανε τη Μισέλ Ομπάμα να δακρύσει (Βίντεο)
-

Δάκρυσε η Μισέλ Ομπάμα ακούγοντας τις αφιερώσεις του Στίβι Γουόντερ, ο οποίος της τραγούδησε «Θα είσαι για πάντα Πρώτη Κυρία στις καρδιές μας».

Η σύζυγος του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Τhe Tonight Show” του NBC, στην τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της ως “Πρώτη Κυρία” της χώρας πριν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

«Σε αγαπώ Μισέλ» της είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής, πριν της τραγουδήσει μια διασκευή του “My Cherie Amour”. «Μισέλ, αγάπη μου, αγαπημένη σαν μέρα καλοκαιρινή. Μισέλ αγάπη μου, τόσο γλυκιά σαν τα λουλούδια που ανθίζουν τον Μάη. Μισέλ, αγάπη μου, είσαι η μόνη που λατρεύουμε. Θα είσαι για πάντα Πρώτη Κυρία στις καρδιές μας», της τραγούδησε και η Μισέλ Ομπάμα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ - ΣΤΙΒΙ ΓΟΥΟΝΤΕΡ - THE TONIGHT SHOW - NBC

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μίλησε στην εκπομπή για τις ετοιμασίες που έκανε η οικογένεια Ομπάμα εν όψει της μετακόμισής της από τον Λευκό Οίκο, έπειτα από οκτώ χρόνια. «Αισθάνομαι πως θέλω να κλάψω τώρα…», είπε πριν σταματήσει για λίγα δευτερόλεπτα.

ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ - ΣΤΙΒΙ ΓΟΥΟΝΤΕΡ - THE TONIGHT SHOW - NBC

Η ίδια αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη κόρη τους, Μαλία, ήθελε να ξεσπάσει σε λυγμούς στη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του Μπαράκ Ομπάμα στο Σικάγο. Παράλληλα, διευκρίνισε πως η δεύτερη κόρη τους, Σάσα, δεν μπόρεσε να είναι παρούσα επειδή διάβαζε για τις εξετάσεις.

Ο οικοδεσπότης Τζίμι Φάλον επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στην Μισέλ Ομπάμα, προβάλλοντας βίντεο Αμερικανών στα οποία δήλωναν πόσο πολύ θα τους λείψει τώρα που θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)