ΗΠΑ - Καναδάς

15 Οκτωβρίου 2016 11:03

Η Ελληνίδα που κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση (Βίντεο)

Η 41χρονη Σάμερ Ζερβός προστέθηκε στον κατάλογο των γυναικών που καταγγέλλουν τον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Αποκαλυπτικές περιγραφές.

Η Ελληνίδα που κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση (Βίντεο)
-

Η 41χρονη ομογενής Σάμερ Ζερβός προστέθηκε στον κατάλογο των γυναικών που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την δικηγόρο της, Γκλόρια Όλρεντ, στο Λος Άντζελες, η Ζερβός υποστήριξε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να την ρίξει στο κρεβάτι όταν τον συνάντησε το 2007 στο ξενοδοχείο Beverly Hills για να συζητήσουν πιθανή πρόσληψη της για εργασία.

Η Ζερβός συμμετείχε το 2006 στο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Apprentice» (Ο Μαθητευόμενος) που παρουσίαζε ο Τραμπ και τόνισε πως αργότερα επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει να εργαστεί σε μια από τις επιχειρήσεις του.

Όπως υποστήριξε, πραγματοποίησε μια πρώτη επαγγελματική συνάντηση με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, στο τέλος της οποίας ο Τραμπ την φίλησε και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

AP SUMMER ZERVOS - ΣΑΜΕΡ ΖΕΡΒΟΣ - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Εβδομάδες αργότερα ο Τραμπ της τηλεφώνησε για την προσκαλέσει σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Η Ζερβός είπε ότι κατά την διάρκεια της δεύτερης συνάντησης τους, ο μεγιστάνας ήταν σεξουαλικά επιθετικός.

«Σηκώθηκα και εκείνος με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει, καθώς με τραβούσε προς το μέρος του. Απομακρύνθηκα και κάθισε σε μία καρέκλα. Εκείνος ήταν σε έναν καναπέ απέναντι και προσπάθησα να ανοίξω μια συζήτηση. Μου ζήτησε να καθίσω δίπλα του. Μου έπιασε τον ώμο και άρχισε να με φιλάει επιθετικά, βάζοντας το χέρι του στο στήθος μου. Τραβήχτηκα και απομακρύνθηκα ξανά. Εκείνος σηκώθηκε, μου έπιασε το χέρι και με οδήγησε στο υπνοδωμάτιο. Βγήκα έξω. Με γύρισε πίσω και είπε “ας ξαπλώσουμε να δούμε λίγο τηλεόραση”. Με αγκάλιασε και προσπάθησα να τον απωθήσω, λέγοντας του “Σύνελθε”. Επανέλαβε τα λόγια μου και προέταξε τα γεννητικά του όργανα. Προσπάθησε να με φιλήσει ξανά και εγώ βάζοντας τα χέρια μου στο στήθος του, είπα “έχετε ξεφύγει”, ώστε να του δώσω να καταλάβει ότι δεν ενδιαφερόμουν», δήλωσε η 41χρονη.

Η ίδια υποστήριξε ότι αργότερα της προσφέρθηκε μια δουλειά με χαμηλές αποδοχές σε ένα από τα γήπεδα γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ.

Μέλη της εκστρατείας του Τραμπ δεν σχολίασαν την συγκεκριμένη καταγγελία, αλλά νωρίτερα σήμερα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος σε μια προεκλογική του ομιλία στην Βόρεια Καρολίνα επανέλαβε ότι όλες οι κατηγορίες των γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι κατασκευασμένες, υποστηρίζοντας ότι κάποιες από καταγγέλλουσες επιδιώκουν να αποκτήσουν φήμη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)