Ευρώπη

12 Μαΐου 2016 10:52

Και η Έμα Γουάτσον στα Panama Papers

Ακόμα ένα κινηματογραφικό αστέρι στη λίστα με τις υπεράκτιες εταιρείες. Τι έκρυψε η σέξι ηθοποιός.

Και η Έμα Γουάτσον στα Panama Papers
-

Η «Ερμιόνη» του Χάρι Πότερ μεγάλωσε, έγινε μεγάλο κινηματογραφικό αστέρι, που «ταράζει τα νερά» σε κάθε της εμφάνιση.

Σήμερα όμως, μάλλον θέλει να εξαφανιστεί από προσώπου Γης. Η Έμα Γουάτσον είναι το νέο κινηματογραφικό όνομα που αναφέρεται στα Panama Papers. Η νεαρή ηθοποιός είχε συστήσει μια υπεράκτια εταιρεία, ώστε να αγοράσει έπαυλη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία συστάθηκε το 2013 στις Παρθένες Νήσους και λίγους μήνες αργότερα έγινε η αγορά της πολυτελούς έπαυλης στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός, που έχει εγκαταλείψει προσωρινά τα κινηματογραφικά στούντιο, για να πραγματοποιήσει εκστρατεία υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, αρνείται ότι φοροδιέφυγε και ισχυρίζεται ότι, ο λογαριασμός ανοίχτηκε με μοναδικό στόχο «την προστασία της ανωνυμίας και της ασφάλειάς της».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ηθοποιού, η Ουάτσον δεν απολαμβάνει κέρδη φορολογικά ή οικονομικά, από την εταιρεία. Η ίδια, πάντως, δεν σχολίασε τις λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας της έπαυλης.

AP - Emma Watson - Panama Papers

Ο λογαριασμός της νεαρής είδε το φως της δημοσιότητας, μετά την ανάλυση και δημοσιοποίηση των στοιχείων από τη Διεθνή Κοινοπραξία  Ερευνητικής Δημοσιογραφίας. Η περιουσία της ανέρχεται σε 35 εκατομμύρια ευρώ.

Φέτος πρόκειται να εμφανιστεί σε δύο ταινίες. Η πρώτη είναι με τον Τομ Χανκς και η δεύτερη μια νέα έκδοση της «Πεντάμορφης και το Τέρας» από την Ντίσνεϊ. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)