Γενικά

31 Μαρτίου 2016 09:56

Βίντεο: Πώς ο Βρετανός τράβηξε τη selfie με τον αεροπειρατή

Ενώ όλοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την υπόθεση αεροπειρατείας, ο Βρετανός Μπεν Ινες έβγαζε φωτρογραφία με τον 59χρονο δράστη.

Βίντεο: Πώς ο Βρετανός τράβηξε τη selfie με τον αεροπειρατή
-

Την ώρα που όλος ο πλανήτης είχε στρέψει το βλέμμα του στην Κύπρο και παρακολουθούσε με αγωνία την υπόθεση αεροπειρατείας, μέσα στο αεροπλάνο ο Βρετανός Μπεν Ίνες έβγαζε φωτογραφία με τον 59χρονο δράστη.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο και ο Βρετανός έγινε «σταρ».

O 26χρονος δήλωσε ότι ο λόγος που τράβηξε αυτή τη selfie ήταν για να δει από κοντά εάν τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί ο αεροπειρατής ήταν αληθινά. «Υπέθεσα ότι αν η βόμβα του ήταν πραγματική δεν είχα τίποτα να χάσω όπως και να χει», είπε ο Μπεν Ίνες

Στο βίντεο που μετέδωσε ολλανδικό κανάλι καταγράφεται η στιγμή που μια αεροσυνοδός φωνάζει τον νεαρό να έρθει στο διάδρομο. «Θες να βγάλεις μια φωτογραφία μαζί του;» ακούγεται να λέει στον 26χρονο. «Ναι, ναι, μπορώ;» της απαντά εκείνος και στη συνέχεια πλησιάζει τον αεροπειρατή, στέκεται δίπλα του και χαμογελώντας ποζάρει στο φωτογραφικό φακό που κρατά η αεροσυνοδός.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)