Γενικά

26 Μαρτίου 2016 20:00

Ποιος είναι τελικά ο πρόσφυγας στην selfie με την Μέρκελ;

Πως αντέδρασε ο άνθρωπος που είναι στην φωτογραφία με την Άγκελα Μέρκελ. Τι λέει για τον συσχετισμό του με τον τρομοκράτη των Βρυξελλών.

Ποιος είναι τελικά ο πρόσφυγας στην selfie με την Μέρκελ;
-

Χαμός επικράτησε στα social media με μια selfie φωτογραφία της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ με έναν πρόσφυγα ο οποίος μοιάζει με τον καμικάζι των Βρυξελλών Νατζίμ Λαχράουι.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, τις τελευταίες ώρες έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και το βασικό ερώτημα ήταν αν ο άνδρας της φωτογραφίας είναι ο βομβιστής του αεροδρομίου των Βρυξελλών.

Η απάντηση, φυσικά, είναι αρνητική. Ο άνθρωπος αυτός λέγεται Άνας Μονταμάνι, ο οποίος μιλώντας στην Deutsche Welle δήλωσε ότι ένιωσε θλίψη με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του. Ο 19χρονος, έφτασε στην Γερμανία από τη Δαμασκό τον Σεπτέμβρη του 2015, ζει στο Βερολίνο με μια ανάδοχη οικογένεια και πηγαίνει σε γερμανικό σχολείο.

«Αν δεν ήταν τόσο ενοχλητικό, θα ήταν για γέλια». Αυτή ήταν η αντίδραση του Σύρου πρόσφυγα που είδε την selfie φωτογραφία του με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα την φωτογραφία ανέβασε και η οργάνωση Anonymous της Γερμανίας, που έχει 2.000.000 followers!
Ο Μονταμάνι δήλωσε στην DW ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον συσχετισμό του με τον τρομοκράτη που αιματοκύλισε τη Βελγική πρωτεύουσα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)