Τουρκία

03 Μαρτίου 2015 22:10

Ο "Σουλτάνος" φοβάται... την κουζίνα!

Στα βήματα του Χίτλερ και του Πούτιν, ο Ταγίπ Ερντογάν, συνέστησε "ειδική μονάδα δηλητηρίασης", η οποία θα τον ακολουθεί και στο εξωτερικό.

-

Φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και γι’ αυτό σύστησε ειδική “μονάδα δηλητηρίασης”, η οποία θα ελέγχει όλα τα φαγητά του στο Προεδρικό Μέγαρο. Θα ελέγχονται η ακτινοβολία, οι χημικές ουσίες και τα βαριά μέταλλα.

Η πενταμελής ομάδα θα είναι επιφορτισμένη στο να εμποδίσει τυχόν προσπάθεια για δηλητηρίαση του ιδίου του Τούρκου προέδρου και της οικογένειάς του. Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και προσωπικός γιατρός του Ερντογάν, ο Τσεβντέτ Ερντόλ, είναι ο επικεφαλής της ομάδας και- όπως ανέφερε- θα εργάζεται σε 24ωρη βάση και θα κάνει αναλύσεις σε ό,τι καταναλώνει ο Τούρκος πρόεδρος, από το νερό μέχρι την τροφή, ακόμη κι όταν ο Ταγίπ Ερντογάν θα βρίσκεται στο εξωτερικό.

Τα δείγματα που θα λαμβάνονται από τις τροφές θα αναλύονται σε εργαστήρια της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και εργαστήριο μέσα στο Προεδρικό.

Δεν έχει αναφερθεί κάποιο επεισόδιο εναντίον του Ερντογάν, ωστόσο επειδή οι φόνοι των ηγετών δεν γίνονται πλέον με όπλα, όπως εξήγησε ο Ερντόλ, ο Τούρκος πρόεδρος έχει αρχίσει να λαμβάνει μέτρα, γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι να φοβάται...

Υπενθυμίζεται ότι για τον Τουργκούτ Οζάλ υπάρχουν υπόνοιες ότι δηλητηριάστηκε και υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική εξέταση της υπόθεσης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)