Ευρώπη

09 Σεπτεμβρίου 2014 14:27

"Βροχή" πέφτουν τα στοιχήματα για το νέο βασιλικό μωρό

Ακόμα δεν τον είδανε Τζέιμς το «βαφτίσανε» το νέο βασιλικό μωρό οι Βρετανοί.

-

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και ήδη τα στοιχήματα- αγαπημένη συνήθεια των Βρετανών- πέφτουν βροχή.

Σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes τα πρώτα στοιχήματα τόσο για το φύλο, όσο και το όνομα του νέου βασιλικού μωρού έχουν αρχίσει.

Οι … προβλέψεις βλέπουν αγόρι με πιθανότητες 4:5. Όσο για το όνομα «φαβορί» θεωρείται το Τζέιμς (με πιθανότητες 6 προς 1) αν και το ίδιο όνομα ήταν η πρώτη επιλογή και για το πρώτο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ. Άλλα πιθανά ονόματα με πιθανότητες 8 προς 1 είναι τα Άρθουρ, Ελίζαμπεθ και Βικτόρια.

Να θυμίσουμε πάντως πως ανάλογη στοιχηματική εμμονή είχε πιάσει τους Βρετανούς και πριν τη γέννηση του μεγάλου (πλέον) αδελφού και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Γεώργιου με τη συνολική αξία των στοιχημάτων να ξεπερνά τα 1,5 εκατ. λίρες για το όνομα, το χρώμα των μαλλιών του, την καριέρα του κτλ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)