Ευρώπη

30 Ιουλίου 2014 20:19

Γεμίζει τις… μπαταρίες του ο Σαρκοζί

Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Νότια Γαλλία, μαζί με την Κάρλα Μπρούνι και την τρίχρονη κορούλα τους.

-


Στο Παρίσι άφησε τα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη ο Νικολά Σαρκοζί και χαλαρώνει με την οικογένειά του στο αρχοντικό τους στο Cap Negre, της Νότιας Γαλλίας. 

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ζεύγους Σαρκοζί περιλαμβάνει, όμως, και γυμναστική, όπως γράφει το περιοδικό «Paris Match».  Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας κάνει 50 χιλιόμετρα ποδήλατο κάθε πρωί, ενώ πηγαίνει συχνά και για τρέξιμο. Δεν λείπου και οι βόλτες με τα πόδια είτε με το σκούτερ μαζί με την Κάρλα Μπτούνι, όπως φαίνεται και στο εξώφυλλο του σκανδαλοθηρικού περιοδικού. Η σύζυγός του, η οποία διατηρεί άψογη σιλουέτα, πηγαίνει για τρέξιμο και για κολύμπι.

Ο φωτογράφος του Paris Match απαθανάτισε το ζευγάρι αγκαλιασμένο στη δημόσια παραλία του Cap Negre να παρακολουθεί στενά την Τζούλια να παίζει φορώντας τα μπρατσάκια της στα ρηχά της θάλασσας.

Παρά την καλοκαιρινή ραστώνη, ο Σαρκοζί δεν χαλαρώνει τελείως. Εξετάζει, παράλληλα,  τα επόμενά του βήματα στην πολιτική. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Figaro», ο πρώην πρόεδρος συμβουλεύεται τον νέο γενικό γραμματέα του UMP, Λικ Σατέλ, ενώ συνομιλεί τηλεφωνικά και με άλλα στελέχη του κόμματος για να σχεδιάσουν το πολυαναμενόμενο comeback στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας. Συνεργάτες του αναφέρουν ότι η ανακοίνωση θα γίνει έως τις 15 Σεπτεμβρίου. 

Περί τα τέλη Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου ο Σαρκοζί , κατά δήλωσή του, θα αποφασίσει και για το αν θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα της κεντροδεξιάς για το 2017.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)