Ευρώπη

24 Ιουνίου 2014 16:57

Ο «Καζανόβα» Ολάντ και οι ερωμένες του…

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις ερωμένες του Γάλλου προέδρου. Τελευταίο όνομα στο… χαρέμι του η πανέμορφη 42χρονη σύμβουλος του.

-



Μετά τις Σεγκολέν Ρουαγιάλ, Βαλερί Τριερβελέρ και Ζουλί Γκαγιέ, αποκαλύπτεται μία ακόμη ερωτική σχέση του Γάλλου προέδρου από τα παλιά. Ο λόγος για την 42χρονη δημοσιογράφο Ναταλί Ιανέτα, σημερινή σύμβουλος του Φρανσουά Ολάντ σε θέματα αθλητισμού.

Όπως αποκαλύπτει η «Le Parisien», η πανέμορφη δημοσιογράφος και «κάτοικος» πλέον του Μεγάρου των Ηλυσίων, έχει «ροζ» παρελθόν με τον Γάλλο πρόεδρο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έγινε τυχαία σύμβουλός του.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, πριν από 12 χρόνια είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά και κατόπιν είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους ένα ερωτικό ειδύλλιο. Η ίδια η Ναταλί Ιανέτα, πάντως, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς.



Οι φήμες για μία ακόμη «κρυφή» ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ έρχονται λίγο πριν την επισημοποίηση της σχέσης του με την Ζουλί Γκαγιέ, η οποία αναμένεται να γίνει τον Αυγούστο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)