Τουρκία

28 Ιανουαρίου 2014 11:10

Απίστευτο βασανιστήριο 11χρονου στην Τουρκία

Κουρέας έδεσε από το λαιμό μαθητευόμενό του και τον έσυρε για ένα χιλιόμετρο με το μηχανάκι, για… παραδειγματισμό.

-

 

Θυμίζει μεσαιωνικές εποχές και μεθόδους, αλλά στην Τουρκία λέγεται συμμόρφωση... 

Ένας κουρέας, στη Μάκρη (Φετιγιέ) των τουρκικών παραλίων, βρήκε τον πιο απαράδεκτο τρόπο για να τιμωρήσει το μαθητευόμενό του, ο οποίος αντί να πάει για δουλειά πήγε στο ίντερνετ-καφέ για να παίξει. 

Ο 43χρονος κουρέας Ισμαήλ Α. μόλις έμαθε ότι ο 11χρονος μαθητευόμενός του, δεν πήγε για δουλειά αλλά προτίμησε το ίντερνετ καφέ για  να παίξει με τους φίλους του, αποφάσισε να του δώσει ένα... μάθημα.

Πήγε και ο ίδιος στο καφέ βρήκε, το τσιράκι του-όπως λέγονται στην Τουρκία τα παιδιά που μαθαίνουν μια τέχνη-του έδεσε ένα σχοινί στο λαιμό και την άλλη άκρη του σχοινιού στο μηχανάκι του, έβαλε μπρος και άρχισε να τον σέρνει για ένα χιλιόμετρο περίπου στον κεντρικό δρόμο της γειτονιάς....

Τον έφτασε μέχρι το μαγαζί και μπροστά στους πελάτες άρχισε και πάλι να τον χαστουκίζει.

Το απίστευτο αυτό βασανιστήριο προς το παιδί κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Οι περαστικοί που είδαν το περιστατικό φώναξαν την αστυνομία, η οποία πήγε αμέσως στο μαγαζί και βρήκε το παιδί να κλαίει με λυγμούς. Ρώτησε τον κουρέα τί συνέβη κι εκείνος τους είπε ότι έκανε πλάκα... Με συνοπτικές διαδικασίες τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο τμήμα. 

Ο μικρός δούλευε για 2 μήνες στον μπαρμπέρη, αλλά δεν είχε πάρει ούτε φράγκο, όπως είπε.

«Χθες του ζήτησα το μισθό μου και με χτύπησε στο κεφάλι. Έτσι κι εγώ σήμερα δεν πήγα. Έμαθε ότι ήμουν στο ίντερνετ καφέ και ήρθε. Έδεσε ένα σχοινί στο λαιμό μου και την άλλη άκρη στη μοτοσυκλέτα του. Με έσυρε έτσι μέχρι το μαγαζί. Παραλίγο να πέσω και του φώναζα “πήγαινε σιγά”. Και στο μαγαζί συνέχισε να με χτυπάει. Δεν θέλω να ξαναπάω να δουλέψω μαζί του», είπε στους αστυνόμους το έντρομο παιδί.

Σοκαριστικό πάντως είναι ότι ο πατέρας του 11χρονου πήρε το μέρος του... κουρέα, υποστηρίζοντας ότι όλα ήταν ένα... αστείο!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)