Ρωσία

23 Δεκεμβρίου 2013 17:15

Στους δρόμους της Μόσχας οι Άι Βασίληδες για φιλανθρωπικό σκοπό

Περίπου εκατό Αϊ Βασίληδες βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας την Κυριακή για να μαζέψουν δώρα για την Πρωτοχρονιά για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

-


Η πρωτοβουλία οργανώθηκε από εθελοντές και ήταν ανοιχτή για οποιονδήποτε περαστικό ήταν πρόθυμος να φορέσει το καπέλο του Αϊ Βασίλη και να ακολουθήσει το πλήθος.

Μουσική, χορός και χριστουγεννιάτικη διάθεση συνέθεσαν την... παρέλαση των Αϊ Βασίληδων στο κέντρο της Μόσχας. Οι συμμετέχοντες μετά την εορταστική βόλτα τους στο κέντρο της Μόσχας συγκέντρωσαν δώρα σε τσάντες του Άγιου Βασίλη από τους Μοσχοβίτες που είχαν βγει για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους και όχι μόνο.



Ένας από τους εθελοντές ανέφερε ότι στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθηθούν τα παιδιά που θα πρέπει να περάσουν και να γιορτάσουν το νέο έτος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. «Θέλουμε να τα υποστηρίξουμε, να μαζέψουμε παιχνίδια και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνα και ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους υποστηρίζουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο εθελοντής.

Την επόμενη εβδομάδα τα δώρα θα δοθούν σε μία από τις κλινικές της Μόσχας για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

 

Gallery

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)