Αθλητικά

Χθες 13:34 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 15:13

Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Αναχώρησε η τελευταία αποστολή των Ελλήνων Αθλητών (εικόνες)

Οι  Γ. Βρούτσης και Γ. Μαυρωτάς "ξεπροβόδισαν" την τελευταία ελληνική ολυμπιακή  αποστολή που αναχώρησε για το Παρίσι.

Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Αναχώρησε η τελευταία αποστολή των Ελλήνων Αθλητών (εικόνες)
-

Mε το σύνθημα "Πάμε Ελλάδα" γραμμένο στο σώμα του αεροσκάφους της Aegean, ένα σύγχρονο Airbus A320 neo, αναχώρησε για την Γαλλία η αποστολή της Ολυμπιακής Ομάδας, που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, στην Πόλη του φωτός. Μια πτήση γεμάτα όνειρα και ελπίδες για τους συμμετέχονττες αλλά και με τις ευχές όλων των Ελλήνων για μια πορεία αντάξια του κόπου και των προσπαθειών που έχουν ήδη καταβάλει, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Από την πλευρά της Aegean, που είναι ταυτισμένη με τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες ελληνικών ομάδων, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, ο πρόεδρος του αεροπορικού ομίλου Aegean Ευτύχης Βασιλάκης αφού ευχήθηκε καλή τυχή στους Έλληνες αθλητές, υπογράμμισε ότι "η σημερινή πτήση της Aegean είναι μια ιδιαίτερη πτήση με τα παιδιά για το Παρίσι και είναι τιμή που μπορούμε και τους στηρίζουμε".

Παράλληλα απευθυνόμενος στα μέλη της αποστολής ευχήθηκε να απολαύσουν αυτήν την μοναδική ευκαιρία που, όπως είπε, με τη δική τους προσπάθεια κατάφεραν και να μας θυμίσουν ότι η προσπάθεια, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά, μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα αλλά κυρίως κάνουν μοναδική τη διαδρομή για κάθε αθλητή, όπως εξήγησε. "Καλή τύχη εύχομαι και να πάρουμε ένα κομμάτι από τη δική τους μαγεία", πρόσθεσε ο κ. Βασιλάκης.

Ολυμπιακή αποστολή - Αναχώρηση - Ελευθεριος Βενιζέλος

Τέλος να σημειωθεί, οτι πρόκειται για την τελευαταία αποστολή Ελλήνων αθλητών στη Γαλλία, αφού η παρούσα θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη, που ήδη βρίσκονται στο Παρίσι.

Κοντά στους αθλητές και τις αθλήτριές μας στο "Ελ. Βενιζέλος", λίγο πριν αναχωρήσουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, βρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, και ο γ.γ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς, για να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Ολυμπιακή αποστολή - Αναχώρηση - Ελευθεριος Βενιζέλος

«Πάντα δίπλα στις Ελληνίδες αθλήτριες και τους Έλληνες αθλητές. Ήμουν παρών στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση της Ολυμπιακής ομάδας για το "Παρίσι 2024", για να τους ευχηθώ από κοντά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους. Οι πιο ισχυροί πρεσβευτές της Ελλάδας ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο... όνειρο, αυτό της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλες και όλοι έχουν μοχθήσει για να φτάσουν στην ύψιστη διάκριση της συμμετοχής, εμείς κοντά τους, στηρίζουμε τις προσπάθειες και είμαστε βέβαιοι πως θα αγωνιστούν για το εθνόσημο με όλες τους τις δυνάμεις», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.

Ολυμπιακή αποστολή - Αναχώρηση - Ελευθεριος Βενιζέλος

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού από την πλευρά του, τόνισε: «Ήρθαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου. Τους ευχήθηκα να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους, να έχουν υγεία και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Να μας συγκινήσουν και να εμπνεύσουν κυρίως τα νέα παιδιά με την προσπάθειά τους. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πάνω απ’ όλα συναισθήματα και συγκινήσεις. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα 100 ατόμων και οι νίκες και τα μετάλλια μπορεί να έρθουν από οποιοδήποτε άθλημα. Καλή επιτυχία Ελλάδα!».

Ολυμπιακή αποστολή - Αναχώρηση - Ελευθεριος Βενιζέλος


Ειδήσεις σήμερα:

Φάλαινα πήδησε πάνω σε σκάφος και έριξε στον ωκεανό τους επιβαίνοντες (βίντεο)

Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μηχανής

Γκραμπόφσκι - Ακρίτα: Άρση ασυλίας εισηγείται η Επιτροπή της Βουλής

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)