Ποδόσφαιρο

18 Οκτωβρίου 2018 13:48

Οριστικό: Άλλαξε ημερομηνία το ΠΑΟΚ – ΠΑΟ

Παρά τις αντιρρήσεις των  «πρασίνων» ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έκανε δεκτή την εισήγηση της Αστυνομίας για μετάθεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού.

Οριστικό: Άλλαξε ημερομηνία το ΠΑΟΚ – ΠΑΟ
-

Σε άλλη ημερομηνία από την αρχικά ορισμένη θα διεξαχθεί τελικά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποδέχτηκε το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αποφάσισε να μετατεθεί κατά μία μέρα το ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου και -αντί για Κυριακή- να διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Η απόφαση του Βασιλειάδη δεν άρεσε στην πλευρά του «τριφυλλιού», η οποία εξέφρασε τη διαφωνία της για τη μεταφορά της αναμέτρησης, ενώ αρνητική ήταν και η Superleague.

Πλέον η ΕΠΟ καλείται να μεταφέρει το ματς Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη (31/10), καθώς δεν θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο που πρέπει να μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο αγώνες. Η ομοσπονδία δεν μπορεί, μάλιστα, να ορίσει το παιχνίδι για την Πέμπτη, καθώς υπάρχει και το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)