Ποδόσφαιρο

12 Σεπτεμβρίου 2018 12:22

Με τον Πρόεδρο Γουεά στην 11άδα η εθνική Λιβερίας κόντρα στη Νιγηρία (βίντεο)

Στα 52 του χρόνια ο Ζορζ Γουεά φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μπήκε στο γήπεδο, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Με τον Πρόεδρο Γουεά στην 11άδα η εθνική Λιβερίας κόντρα στη Νιγηρία (βίντεο)
-

Ο Πρόεδρος της Λιβερίας και παλαίμαχος αστέρας του ποδοσφαίρου, Ζορζ Γουεά, φόρεσε ξανά τα αθλητικά παπούτσια του και αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στη Νιγηρία.

16 ολόκληρα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα, ο 52χρονος σήμερα Ζορζ Γουεά αγωνίστηκε στο φιλικό ματς, στη Μονρόβια, και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους, που κατέκλυσαν το γήπεδο, κατά την αντικατάσταση του στο 79ο λεπτό του ματς.

Ο Γουεά ξεκίνησε την σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του στη Μονακό το 1998 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ.

Το 1995 ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και κατέκτησε τη “Χρυσή Μπάλα”, ενώ παραμένει μέχρι σήμερα ο μόνος Αφρικανός που έχει αποσπάσει τα συγκεκριμένα βραβεία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)