Ποδόσφαιρο

06 Ιουνίου 2018 23:07

Τοροσίδης - Λυκογιάννης κάνουν προβλέψεις για το Μουντιάλ (βίντεο)

Διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό και ο Μ. Σκίμπε κάνουν προβλέψεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μιλώντας στην κάμερα του ΟΠΑΠ.

Τοροσίδης - Λυκογιάννης κάνουν προβλέψεις για το Μουντιάλ (βίντεο)
-

 «Απογειωθείτε» με τους διεθνείς μας για τη Ρωσία!

Από σήμερα και κάθε ημέρα, μέχρι την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής, 13 παίκτες της Εθνικής Ομάδας, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε, με αποκλειστικές συνεντεύξεις τους στην κάμερα του ΟΠΑΠ, μεταφέρουν το κλίμα που υπάρχει στις χώρες, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προβλέπουν την ομάδα-έκπληξη, το ζευγάρι τελικού και τον νικητή της διοργάνωσης.

Δηλώσεις έχουν κάνει οι Κώστας Μήτρογλου, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος  και άλλοι διεθνείς,  που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Την ημέρα της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα δημοσιοποιηθούν όσα είπε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Πρώτος προορισμός, στο ταξίδι για τη Ρωσία, η Ιταλία. Ο Βασίλης Τοροσίδης της Μπολόνια και ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης της Κάλιαρι εξηγούν στην κάμερα του ΟΠΑΠ, πόσο έχουν επηρεαστεί οι Ιταλοί από την απουσία της Εθνικής ομάδας τους, μετά από 60 χρόνια, από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)