Ποδόσφαιρο

11 Φεβρουαρίου 2018 19:05

Ξέσπασε ο Παναιτωλικός απέναντι στον ουραγό Πλατανιά

Γκολ και θέαμα από την ομάδα του Αγρινίου. Στον αντίποδα οι Χανιώτες φαίνονται να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού.

Ξέσπασε ο Παναιτωλικός απέναντι στον ουραγό Πλατανιά
-

Την επιστροφή στις νίκες πέτυχε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε 3-0 του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα σημείωσε από ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου (7΄ Ρόσα, 57΄ Τσοκάνης), ενώ πέτυχε και ένα τρίτο λίγο πριν το φινάλε (87΄ Ρόσα), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του.

Το έργο των γηπεδούχων έγινε εξαρχής πιο εύκολο μετά το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν. Στο 7ο λεπτό ο Ρόσα πήρε την μπάλα πλάγια αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, κοντρόλαρε με το αριστερό και σούταρε με το δεξί πόδι, για να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ. Στο 57΄ οι Αγρινιώτες βγήκαν στην επίθεση, ο Μαρινάκης σέντραρε και ο Τσοκάνης, που είχε πάρει θέση στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 2-0 με κεφαλιά, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού στη συνέχεια το παιχνίδι ατόνησε, έως ότου ο Ρόσα ξεσηκώσει εκ νέου τους φίλους της ομάδας του σκοράροντας το 3-0 με απίθανο δεξί βολέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70΄ Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58΄ Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (82΄ Βασιλούδης).

Πλατανιάς: Κλιάιτς, Πλιάτσικας (46΄ Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88΄ Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (67΄ Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Ουντότζι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)