Ποδόσφαιρο

10 Ιανουαρίου 2018 19:52 Τελευταία ενημέρωση : -

Θρίλερ για την …τύχη του Μολέδο

Τι υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ, τι απαντούν οι "πράσινοι". Το σενάριο του δανεισμού και ο ...βραζιλιάνικος παράγοντας!

Θρίλερ για την …τύχη του Μολέδο
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και με τον Ροντρίγκο Μολέδο για την μετακίνηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στην Τούμπα.

Από την στιγμή που ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι, στο τραπέζι βρίσκεται ο δανεισμός του Μολέδο στον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό για έξι μήνες. 

Οι πληροφορίες από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για συμφωνία με τους ‘’πράσινους’’ για την παραχώρηση του Μολέδο με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και με τους Κάτσε-Κωνσταντινίδη να μετακομίζουν ως δανεικοί στο τριφύλλι που από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ‘’δεν υπάρχει κάποια συμφωνία αυτή την στιγμή και γίνονται συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ’’. 

Τα πράγματα μπλέχτηκαν…. ακόμα περισσότερο το μεσημέρι όταν η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε την επιστροφή του Μολέδο, αλλά από την 1η Ιουλίου του 2018.

Ο δικηγόρος της Βραζιλιάνικης ομάδας βρέθηκε μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα, όμως η Ιντερνασιονάλ δεν προσφέρει χρήματα στον Παναθηναϊκό για να πάρει από τώρα τον παίκτη και είχε προτείνει μόνο έμψυχα ανταλλάγματα, πρόταση που απορρίφθηκε από τους ‘’πράσινους’’.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)