Ποδόσφαιρο

10 Αυγούστου 2017 23:42

Κακός ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα – Έναν μήνα εκτός ο Κουλιμπαλί

Απογοήτευσε η απόδοση των πράσινων στο φιλικό της Λεωφόρου.

Κακός ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα – Έναν μήνα εκτός ο Κουλιμπαλί
-

Επαληθεύτηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμού του Αφρικανού δεξιού μπακ στο φιλικό με τον Απόλλωνα, καθώς ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο αριστερό γαστροκνήμιο. Θα ακολουθήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή κι αν όλα πάνε καλά θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις σε 3-4 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κουλιμπαλί δεν υπολογίζεται για τα δύο ματς με την Μπιλμπάο ούτε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, ο οποίος στο άλλο φιλικό της βραδιάς έχασε από την ΑΕΚ.

Δεν ήταν όμως το μόνο κακό νέο για τον Παναθηναϊκό, αφού στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, οι πράσινοι δεν έπαιξαν καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφήνοντας πολλά κενά σε όλες τις γραμμές.

Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Ουζουνίδης δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να βρουν ρυθμό, απέναντι στον Απόλλωνα που απέδειξε ότι έχει κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία.

ΠΑΟ - Απόλλων - ποδόσφαιρο

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πλησίασαν κοντά στο γκολ τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο, με τους Σιατραβάνη, Μάασι και Καστιγέχος. Σε όλον τον αγώνα, οι πράσινοι είχαν μόλις μία καλή φάση με κεφαλιά του Μολίνς.  

Τα γκολ άρχισαν να έρχονται στο 86΄, οπότε από λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Αλμπάνης πλάσαρε τον Κότσαρη, ενώ στο 89΄ με εκτέλεση φάουλ από τον Ελμπάζ η «ελαφρά ταξιαρχία» …έγραψε το τελικό 0-2 υπέρ της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)