Ποδόσφαιρο

21 Ιανουαρίου 2017 17:49

“Μάχες” οπαδών στο Μενίδι

Εκτεταμένα επεισόδια στους δρόμους κοντά στο γήπεδο του Μενιδίου πριν και μετά το ματς του Άρη με τον Αχαρναϊκό.

“Μάχες” οπαδών στο Μενίδι
-


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι του Μενιδίου κοντά στο γήπεδο του Αχαρναϊκού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες συνεπλάκησαν οπαδοί των «κίτρινων» και της ΑΕΚ .

Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες για ζημιές σε καταστήματα της περιοχής, καμένα αυτοκίνητα και για καταστροφές στο χώρο του Δημαρχείου. Υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία έκανε 5 συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών, όλα ξεκίνησαν περίπου στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης του Αχαρναϊκού με τον Άρη όταν περίπου 100 νεαροί , μερικοί εξ αυτών με διακριτικά της ΑΕΚ, μπήκαν στο γήπεδο, και κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των Θεσσαλονικέων  όπου η κατάσταση… εκτροχιάστηκε  με την είσοδο των οργανωμένων οπαδών των «κίτρινων».

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του ματς με αποτέλεσμα η αποστολή του Άρη να αναχωρήσει αρκετή ώρα μετά το σφύριγμα της λήξης .

Κι αυτό γιατί το πούλμαν της ομάδας δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 άτομα οι οποίοι πετούσαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα. Αφού αποχώρησε η αποστολή του Άρη, η ένταση συνεχίστηκε με διμοιρίες των ΜΑΤ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)