Ποδόσφαιρο

27 Νοεμβρίου 2016 10:54

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Στιλ και Ιμπάρμπο

Ο Βρετανός τερματοφύλακας και ο Κολομβιανός επιθετικός αποκλείστηκαν από τον Στραματσόνι. Επιστρέφει ο Μπεργκ.

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Στιλ και Ιμπάρμπο
-

Όχι βασικός, αλλά ούτε στην αποστολή του Παναθηναϊκού δεν θα βρίσκεται ο Λουκ Στιλ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, μετά το ολέθριο λάθος του το βράδυ της Πέμπτης εναντίον του Άγιαξ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός 19άδας τον Βρετανό τερματοφύλακα, ενώ το ίδιο έγινε και τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος “πλήρωσε” την κακή του εμφάνιση στο ίδιο παιχνίδι.

Μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε στην αποστολή ο Ράσμους Τελάντερ, όπως και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος προφυλάχθηκε με τον Άγιαξ.

Εκτός έμειναν ακόμα οι Κριστιάν Λεντέσμα, Σεμπάστιαν Λέτο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και οι Σάμπα, Π.Βλαχοδήμος.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Ιβανόφ, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Ρέις, Ρινάλντι, Μπεργκ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)