Ποδόσφαιρο

11 Οκτωβρίου 2016 19:12

“Ερυθρόλευκη” μέχρι το 2021 η “χρυσή γενιά”

Αποφασισμένος να επενδύσει στα νέα ταλέντα που “ευδοκιμούν” στον Ρέντη ο Ολυμπιακός. Ποιοι είναι οι νέοι που ανανέωσαν.

“Ερυθρόλευκη” μέχρι το 2021 η “χρυσή γενιά”
-

 

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει «φλέβα χρυσού» στις ακαδημίες της ομάδας και είναι αποφασισμένος να επενδύσει πάνω στα νέα ταλέντα, που έχουν αρχίσει να «ευδοκιμούν» στον Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» ανανέωσαν μέχρι το 2021 τα συμβόλαια του Θανάση Ανδρούτσου, του Γιώργου Μανθάτη, του Δημήτρη Νικολάου και του Παναγιώτη Ρέτσου.

Η «νουβέλ βαγκ» του Ολυμπιακού εντυπωσίασε στα καλοκαιρινά φιλικά και ο Πάουλο Μπέντο φέρεται διατεθειμένος να τους δώσει ευκαιρίες. Άλλωστε, αυτό είναι και το μεγάλο όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Να στελεχωθεί η πρώτη ομάδα από παίκτες, οι οποίοι θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. 

Έμπλεος χαράς και περηφάνιας για την «χρυσή γενιά» των πρωταθλητών, ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ, Γιώργος Παύλου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία μας. Τα παιδιά, μετά από σκληρή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, επιβραβεύτηκαν με νέα συμβόλαια, διάρκειας πέντε ετών και με στόχο την καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα.

Πιστεύουμε σε αυτούς τους παίκτες και θέλουμε να αποτελέσουν τον σκελετό για την ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στους Έλληνες της Ακαδημίας μας. Θέλω να τους πω ότι είμαστε δίπλα τους και ότι η επιτυχία τους είναι και επιτυχία μας».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)