Μπάσκετ

02 Σεπτεμβρίου 2016 21:29

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Νίκολς

Παίκτης των “πρασίνων” είναι ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Νίκολς
-

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ντεμέτρις Νίκολς, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε το “τριφύλλι” και το μόνο που απομένει είναι η “πράσινη” ΚΑΕ να ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ο 31χρονος άσος, ο οποίος έχει ύψος 2,03 μέτρα, αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του τροπαίου στη Euroleague.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο απόφοιτος του Syracuse (αγωνίστηκε εκεί το διάστημα 2003–2007) δήλωσε στην ιστοσελίδα του αμερικανικού πανεπιστημίου ότι «είναι μια σπουδαία ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία παράδοση και σπουδαίους φιλάθλους. Ανυπομονώ», ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα, λέγοντας: «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Είμαι ακριβώς εκεί που θέλω».

Ο Νίκολς επελέγη το 2007 στο Νο 53 του ντραφτ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Στην διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί στο NBA με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους Σικάγο Μπουλς και τους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ στην Ευρώπη έχει φορέσει -μεταξύ άλλων- τις φανέλες των Γκραβελίν και Σολέ από τη Γαλλία, καθώς και της ρωσικής Κράσνιε Κρίλια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)