Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016

02 Σεπτεμβρίου 2016 16:14

Το Παραολυμπιακό Χωριό άνοιξε τις “πύλες” του

Η τελετή υποδοχής για την ελληνική αποστολή, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας βρίσκεται ήδη στο Ρίο, με τις ευχές του ΟΠΑΠ, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Το Παραολυμπιακό Χωριό άνοιξε τις “πύλες” του
-

Τη στιγμή που η Παραολυμπιακή Λαμπαδηδρομία συνεχίζεται, το Παραολυμπιακό Χωριό άνοιξε τις “πύλες” του για να υποδεχθεί τις 176 ξένες αποστολές που θα συμμετέχουν στους Αγώνες (7-18 Σεπτεμβρίου).

Οι ομάδες από Τυνησία, Λετονία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μπήκαν και επίσημα στο χώρο του Χωριού, αφού ήταν οι τρεις πρώτες που ολοκλήρωσαν την «τελετή καλωσορίσματος» όπως επιβάλλει η παράδοση των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Υπό τον ήχο λάτιν μουσικής και περιστοιχισμένοι από Βραζιλιάνους χορευτές, οι τρεις αποστολές έκαναν... ποδαρικό στο Χωριό, το οποίο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 4.500 αθλητές και αθλήτριες.

Το welcome ceremony για την ελληνική αποστολή, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας βρίσκεται ήδη στο Ρίο, με τις ευχές του ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγού της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 τοπική (17 ώρα Ελλάδας).

Όσον αφορά στη λαμπαδηδρομία, ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου από το Ρίο κι αφού περάσει από πέντε πόλεις και συγκεκριμένα Μπραζίλια, Μπελέμ, Ζοϊνβίλ, Νατάλ και Σάο Πάουλο, θα καταλήξει την 7η Σεπτεμβρίου στο Μαρακανά για την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)